Вечір з Вірою Полозковою

Через рік – знову концерт Віри Полозкової в Києві. 30 серпня в клубі Atlas прозвучить нова програма, у якої, за словами Віри, назви ще немає. Не придумалось.

Олег «Фагот» Михайлюта, ТНМК: «Те, що Полозкова крута, говорити вже не доводиться, це апріорі. Просто не всім щастить народитися і жити серед вільних духом людей. Але не дивлячись на пануюче мракобісся серед сіверян, глибокі і розсудні повинні триматися поруч. І я знаю, що цей концерт для неї буде на кшталт подвигу, і мені хочеться бути тому свідком».

Влад Іваненко, головний редактор Playboy: «На мій погляд, завдання людини з форми життя поступово перетворюватися на витвір мистецтва. Моя улюблена Віра робить все на доказ цієї думки. Наприклад, вона народила такого Федора, що теплішає навіть у Санкт-Петербурзі взимку. А ще у неї чоловік (з Пітера, звичайно) Саша, який вміє грати колискові на бас-гітарі. Більше того – хоч я хлопчик і, соромно зізнатися, але я можу пустити сльозу під вірші Полозкової. Я навіть набив татуювання на спині з текстом "Знову не ми". Тому 30 серпня всі, хто хоч скільки-небудь рятується поезією – приходьте і ми потанцюємо».

Вартість: від 350 грн. Купити квитки.

Місце: 'Atlas (вул. Січових Стрільців (колишня Артема), 37–41), Лектори: Полозкова Віра, Вартість: від 350 грн

Реклама:

Головне сьогодні