Зустріч з Андрієм Орловим (Орлуша) «Рідкісний птах долетів до середини Дніпра»

3 вересня у Fedoriv Hub виступить Андрій Орлов (Орлуша) в рамках туру «Рідкісний птах долетів до середини Дніпра».

Дмитро Биков: «Головний російський поет нашого часу – Андрій Орлов. Кожен його новий шедевр чекають, як на початку двадцятих років позаминулого століття, чекали свіжого Пушкіна». Це було сказано про нього ще в мирний час. Відтоді характеристика стала тільки актуальнішою. З'явившись в інтернеті 10 років тому, Орлуша своїми гострими (іноді до повної недруковані) і злободенними і завжди дотепними віршами підкорив спочатку віртуальний, а потім і реальний простір. Ще до появи соціальних мереж мільйони чоловік скачували злободенні рими на мобільні телефони.

Книга «Вірші і рінгтони» стала у 2008 році бестселером і лідером продажів. Андрій Макаревич тоді написав: «Андрюша Орлов – це неймовірний коктейль з жорстокого цинізму, дитячої беззахисності і веселої мудрості. Все це дивним чином пов'язане зі справжнім гумором. Так взагалі не буває».

Виявилося, буває. Це доводять мільйони переглядів його роликів на youtube, десятки тисяч друзів і передплатників на фейсбуці, сотні аншлагових концертів – і в маленьких клубах, і в залах на тисячі місць. Глядач і читач завжди знають: там, де звучать вірші Орлуші, там завжди «по повній» дістанеться всім – від гламурної тусовки до президента. Сам автор каже: «Я ніколи нічого не вигадую, всі герої і події в моїх віршах реальні».

Не так давно у Орлова була своя щоденна рубрика на радіо Business FM, він був автором і ведучим щотижневої програми «Пан хороший» на ТБ «Дождь», а зараз поет потрапив в Росії разом з багатьма друзями та однодумцями в списки «національних зрадників».

Купити квиток.

Місце: Fedoriv Hub (вул. Велика Васильківська, 5, Арена-Сіті, офіс 27, 5-й поверх), Лектори: Орлов Андрій (Орлуша), Вартість: 1000 грн

Реклама:

Головне сьогодні