Вечір української анімації в музиці: VJ перфоманс Мотомічі Накамура

X міжнародний фестиваль актуальної анімації та медіамистецтва Linoleum запрошує 5 вересня о 21:00 на Вечір української анімації в музиці та VJ перфоманс від світової зірки Мотомічі Накамура, Японія-США.

Захоплюючий вечір з анімацією на березі Дніпра розпочне програма української анімації в музиці від каналу М1 за участю зіркових гостей. Головною ж зіркою вечора та всього Linoleum 2015 стане VJ Мотомічі Накамура зі своїми арт-перформансами.

Накамура працював для Sony, MTV, Sci Fi channel, його роботи були представлені у проектах нью-йоркських музеїв MOMA, the Whitney Museum of American Art’s, the New Museum of Contemporary Art, в Музеї прикладного мистецтва у Франкфурті (Німеччина).

Цифровий художник-аніматор працював у багатьох країнах практично у всіх областях цифрового медіа. Його анімація і графіка в основному базується на трьохкольоровій панелі: чорний, червоний і білий колір, що само по собі вже є гіперпрофесіоналізмом, – знову ж підвладним лише остров'янам висхідного сонця.

Подія на фейсбук-сторінці.

Місце: Галерея АртПричал (вул. Набережно-Хрещатицька, причал № 2), Вартість: 199 грн, Організатори: Міжнародний фестиваль актуальної анімації та медіа-мистецтва LINOLEUM

Реклама:

Головне сьогодні