Аудіовізуальна імпровізація .Avi. Сет 1

Агентство «Ухо» представляє свою програма в рамках Гогольфесту .Avi.

Як багато імпровізаційної музики може вміститися в одній родині? Багато. У Джой Мендельсон, дотепної вчительки музики з Лондона, є троє синів: Нік, Алекс і Саймон. Нік – саксофоніст, керує ансамблями Yurodny і Sefiroth, а також основним ірландським аванлейблом – Diatribe Records. Як композитор цікавиться патернами родом з математичної біології та гідрології, тому крім музичних інститутів на кшталт Arts Council of Ireland і The Ark, часто співпрацює ще й з різноманітними науковими установами. Алекс грає на гітарі, зібрав ансамблі Otriad і Blue-eyed Hawk, пише музику для London Symphony Orchestra, London Sinfonietta і Chaos Orchestra. Саймон – барабанщик в проектах Thought-Fox і Elliot Galvin Trio, керує власною групою Stories, як куратор веде лондонський проект Pop-up Circus.

Про Ніка газети пишуть, що «his composing is uncompromising», і що дебютний альбом Yurodny – «best thing in the new jazz originating from Ireland», про Алекса, що він «one of contemporary music's most innovative and impressive talents», про Саймоні , що «his drumming is always just perfect – subtle, imaginative, and in the pocket».

У Джой Мендельсон є ще й невістка – Леся Здоровецька, українська вокалістка, відома своїми експериментами в різних жанрах – від сальси до нової музики, автор проектів «Subconscious Songs from Ukraine», «Before speech», «Undefined Pleasure», «Poesias Espanolas» та ін.

На концерті 19 вересня Саймона не буде, але Нік, Леся і Алекс їдуть. Разом з ними їде ще й італійський трубач Фульвіо Сігурта, імпровізатор з дипломами з Берклі і Гілдхол, який однаково переконливо грає аванджаз і Фрескобальді. Щоб додати текстури духовим і вокалу, хлопці покликали Джека МакМахона, він відповідає за вініл і вертушки. В такому складі вони раніше не виступали – музична імпровізація буде максимально чесною. Шостий учасник проекту – київська художниця Женя Чайковська, візуальна імпровізація буде пов'язана з малюванням.

Вартість: 100 грн.

Купити квиток.

Місце: Національний комплекс «Експоцентр України» (пр-т Академіка Глушкова, 1), Вартість: 100 грн, Організатори: Музичне агентство «Ухо» , ГогольFest

Реклама:

Головне сьогодні