Міжнародний форум «Креативна економіка – український start-up»

22 вересня в арт-просторі М17 відбудеться Міжнародний форум «Креативна економіка – український start-up». Захід обіцяє зробити прорив у творчій і діловій свідомості українців.

Сьогодні поняття «креативна економіка» все більше набирає обертів. Це світовий економічний і суспільний тренд, який заснований на інтелектуальної діяльності. Якісні показники креативної економіки говорять самі за себе. Дохід від креативних індустрій в США складає 51% від ВВП. ЄС у рамках Програми «Креативна Європа» виділив на найближчі 3 роки 4200000 євро на розвиток коворкінгових просторів і креативних хабів.

В Україні на сьогодні ця сфера мало розвинена. Саме тому інформаційний портал CHERNOZEM з метою вивести українські креативні індустрії на принципово новий рівень вперше в Укріане організовує такий Форум.

Спікери Форуму – це експерти світового рівня, серед яких:

- Девід Перріш – бізнес-тренер з багаторічним досвідом, який працював з компаніями та державними організаціями більш ніж тридцяти країн світу, автор книги «Футболки та костюми» – поділиться успішними кейсами з області креативної економіки.- Раґнар Сііл – координатор Єврокомісії з питань взаємодії креативних індустрій ЄС, бізнес-консультант – повідомить результати проведених в 2014–2015 досліджень потенціалу України щодо впровадження основ креативної економіки в нашій країні.- Санделл Террі – старший радник в коледжі Оксфордського університету, експерт Національної комісії у справах ЮНЕСКО Великобританії, Керівник Програми культури і творчості ЄС-Східне партнерство.

Серед українських спікерів:

- Андрій Малафєєв – президет Ukrainian Building Community, Голова Наглядової ради MA Group.- Володимир Нечипорук – генеральний продюсер Ukrainian Fashion Week, видавець журналу «Сезони Моди».- Ірина Магдиш – начальник управління культури Львівської обласної ради. Підтримувала проекти: Перша Львівська Медіатека, URBAN-бібліотека, «Народний Дім на Збоїщах».- Ярослав Трофимов – керівник проекту «НЛО: Нові Особи Одеси».

Вітчизняні спікери представлять регіональні програми культурного розвитку (Львів, Одеса), поділяться перспективами впровадження ідей креативної економіки в таких креативних індустріях, як архітектура, реклама, дизайн, мода і т.д.

Подібний захід проводиться вперше і організатори розраховують на високий інтерес бізнес-аудиторії до теми креативної економіки, сподіваючись, що це допоможе зробити форум щорічним. Форум стане майданчиком для отримання нових знань, нових зв'язків та ідей для свого бізнесу.

Вартість: 700–1800 грн.

Купити квиток.

Місце: М17 Центр сучасного мистецтва (вул. Горького (Антоновича), 102-104), Лектори: Сііл Рагнар , Перріш Девід , Террі Санделл , Вартість: 700–1800 грн

Реклама:

Головне сьогодні