Допрем’єрний показ «Брати. Остання сповідь»

23 вересня, за день до виходу в національний прокат, у кінотеатрі «Київ» відбудеться допрем’єрний показ карпатської драми Вікторії Трофіменко «Брати. Остання сповідь».

Після показу гостей чекає зустріч зі знімальною групою фільму: режисеркою Вікторією Трофіменко (Київ), виконавицею головної ролі Наталкою Половинкою (Львів), акторами Веронікою Шостак (Львів-Київ), Вікторем Демерташем (Київ) та продюсерами Ігорем Савиченком і Максимом Асадчим.

Сюжет:

Двоє братів-гуцулів усе життя все ділили: матір, іграшки, право називатися кращим, одну жінку, одного сина. Та в їхньому житті сталася подія, після якої вони не говорили 40 років. Раз до їхнього провінційного містечка приїздить письменниця, щоб у місцевій церкві прочитати лекцію про святих та юродивих. Серед слухачів вона зустрічає старого на ім’я Войтко. Письменниця поволі входить у Войткове життя і знайомиться з його братом. Вона стає ланкою між двома братами, для яких сенс життя – у боротьбі: хто проживе довше і не потішить іншого своєю смертю.

«Брати» стали першим українським фільмом, який відібрали водночас на три кінофестивалі класу «А» – в Індії, Шанхаї та Москві. На останньому він отримав нагороду кінокритиків і приз за найкращу жіночу роль, яку виконала львів’янка Наталка Половинка. Продюсерами стрічки є Ігор Савиченко та Максим Асадчий, які раніше працювали над фільмом «Поводир».

З 24 вересня фільм можна переглянути у 18-ти київських кінотеатрах.

Більше інформації.

Купити квитки.

Місце: Культурний центр «Кінотеатр "Київ"» (вул. Велика Васильківська (Червоноармійська), 19), Вартість: 100 грн

Реклама:

Головне сьогодні