Closer.Jazz: AQ & Elvira Sarykhalil & Dan Kurfirst

AQ feat Elvira Sarykhalil – ще один етно-джазовий проект від Acoustic Quartet, цього разу на основі кримськотатарського фольклору. Каталізатором зустрічі з кримсько-татарської співачкою Ельвірою Сарихаліл виступив короткометражний документальний фільм «Крим Усередині», для якого в 2014-му році писав музику піаніст AQ Єфим Чупахін, а Ельвіра брала участь як виконавець і співавтор саундтреків. Ще тоді музиканти вирішили обов'язково зробити щось знову в самому найближчому майбутньому. І ось, у червні 2015-го Ельвіра і АQ якось дивним чином зібралися, щоб зрозуміти, що ж корисного можна наексперементувати для одного фестивального виступу. Тепер, після вже другого фестивалю, хлопці думають, що непогано б записати EP, а слухачі заявляють, що музика проекту пробирає до сліз і тому обов'язково повинна бути почута ще і ще.

До проекту приєднається спеціальний гість з Нью-Йорка – американський барабанщик і перкусіоніст Dan Kurfirst, великий фахівець по східній музиці. Будучи спочатку джазовим і рок-музикантом, у свою гру він привносить аспекти східної, індійської музики та західно-африканської музики.

AQ:

Єфим Чупахін – клавіші;Дмитро Бондарєв – труба, флюгельгорн;Денис Мороз – бас;Ельвіра Сарихаліл – вокал;Dan Kurfirs (USA) – барабани.

Вартість: 100 грн. У день концерту – 150 грн.

Купити квитки.

Місце: Арт-центр Closer (вул. Нижньоюрківська, 31), Вартість: 100–150 грн, Організатори: Closer Jazz

Реклама:

Головне сьогодні