Фестиваль «Натхненні. Big Apple WKND»

З 2 по 4 жовтня парк Володимирська гірка наповниться атмосферою сучасного Нью-Йорку. Місто, яке поєднує людей різних національностей, різних віросповідань та поглядів на життя, це місто безмежних можливостей, культурного різномаїття та незабутніх вражень.

З 2 по 4 жовтня центральний парк Києва наповниться атмосферою сучасного Нью Йорку, що являє собою місто культурного різноманіття, яке поєднує в собі людей різних національностей, віросповідань, поглядів на життя, гастрономічних вподобань, а також безмежні можливості та унікальну атмосфери.

У програмі:

- pre-party (2 жовтня); - фуд корти класичної американської та світової кухні; - маркет: хендмейд, дизайнерський одяг та аксесуари, елементи декору, прикраси та багато іншого; - стріт арт та арт-інсталяції; - барбер-шоп та тату-салон; - бібліотека; - кальян; - вуличні музиканти; - імпровізаційне шоу від Чорного Квадрату; - театр мюзиклу Comme il Faut; - благодійний аукціон на підтримку дитячого будинку, яким опікується фонд «Благомай»; - шоу барабанщиків Rhythmmen Drum Show; - лайн-ап живих виступів музикантів; - «Інтелектуальна Дискотека» від Радіо Аристократи; - Open Stage для всіх бажаючих показати себе музикальних груп та театральних студій; - особливе кафе у стилі телесеріалу «Friends»; - дитяча зона.

Подія на фейсбук-сторінці.

Вартість квитка: відвідування концертної зони буде коштувати 50 грн. за умови передпродажу та 70 грн у день події. Усі інші фестивальні зони безкоштовні для відвідування.

Купити квитки.

Місце: Володимирська гірка (Володимирська гірка), Вартість: 50–70 грн

Реклама:

Головне сьогодні