Public Science: лекція «Нанотехнології в медицині майбутнього»

Потужний технологічний скачок, який вчинило людство за останні десятиліття відображається на всіх аспектах життя. Не оминув він і медицину. З причини того, що медичні розробки часто перебувають під грифом «секретно», багато нововведень вислизають від уваги як широкого суспільства, так і медичної громадськості.

Однією з найбільш перспективних і багатообіцяючих технологічних гілок є нанотехнології. Імплементація нанотехнологічних розробок у медицину дозволяє докорінно змінити підхід до лікування великої кількості захворювань. Існуючі лікарські препарати обмежені у своїх властивостях інтелектуально впливати на людський організм. Нанотехнологічний прорив обіцяє докорінно змінити підхід до лікування в такому напрямку як онкологія.

У цій лекції розкажуть про нове - старе віяння в області медицини, над яким ось уже багато років працюють вчені всього світу – нанотехнології та наномедицину – захоплюючий світ функціональних частинок, потенціал яких перевершує найсміливіші очікування.

Розкажуть вам про те, що таке наномедицина і на чому вона заснована. Який принцип механізм її дії. Які дослідження були проведені і які результати вони показали. Які точки докладання нанотерапевтіческіх лікарських засобів в онкології та яка реальна ситуація з імплементацією їх в широку медичну практику. Які перспективи розвитку наномедицини і які реальні терміни.

Лекція буде цікава як фахівцям галузі охорони здоров'я, так і широкій громадськості.

Спікер: Костянтин Турченюк – кандидат хімічних наук, закінчив хімічний факультет університету Шевченка. Захищав дисертацію в Інституті біоорганічної хімії та останніх 3 роки займається нанотехнологіями та наномедициною в лабораторіях університету Лілля (Франція). Вся інформація буде подана виключно з позиції доказової медицини.

Дисклеймер: на лекції не представляють інтереси жодного з фармацевтичних виробників. Інформація, що буде представлена

Місце: Креативний простір «Часопис» (вул. Льва Толстого, 3), Вартість: 120 грн, Організатори: Public Science

Реклама:

Головне сьогодні