Трансляція відкриття AFFR2015 та показ фільму «Concrete Love – The B

Цього року CANactions School є офіційним транслятором церемонії відкриття цьогорічного Architecture Film Festival Rotterdam (AFFR2015). Цей фестиваль є однією з найзнаковіших подій у світі архітектурного кіно, і Київ має чудову можливість долучитися до неї. Подія почнеться із трансляції церемонії відкриття і вітального слова від організаторів, продовжиться показом фільму Concrete Love – The Böhm Family та закінчиться сесією питань-відповідей за участю режисера фільму Maurizius Staerkle-Drux та головних героїв фільму – сім'ї Бьомів.

Architectuur Film Festival Rotterdam – кінофестиваль, прсвячений архітектурі, міському розвитку та міській культурі ї проходить у вигляді документальних, художніх, короткометражних фільмів та анімацій кожні два роки.

Про фільм

Concrete Love – The Böhm Family. Цей фільм описує історію одного з найвідоміших німецьких архітекторів Готтфріда Бьома, його сім'ю, конфлікт поколінь та велич таланту архітектора. Окрім суто тематичного архітектурного наповнення, фільм також має велику художню цінність.

Про відкриття фестивалю та повну програму дізнайтеся на сайті.

Показ відбудеться 7 жовтня о 21:00.

Зареєструватися.

Місце: Prostir 86 (вул. Малевича, 86), Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні