Зустріч «Навчи свій мозок літати. Практичне застосування принципів роботи мозку для підвищення ефективності»

9 жовтня до «Часопису» завітає Вікторія Носенко – CEO MOOCology, СEO Fame.ua, MBA, співавторка курсу з методики ефективного навчання Y-learning. Зустріч буде корисна для усіх тих, хто цікавиться самоосвітою, ефективністю та зростанням у будь-яких його професійних видах – студенти, підприємці, викладачі, фахівці інтелектуальної сфери діяльності.

Чи знаєте ви, що швидкість нервового імпульсу, який надходить у мозок або з нього, складає 274 кілометри на годину? Що маса мозку становить всього 2% від загальної маси тіла, проте він споживає 20% кисню, що циркулює в крові? Що людський мозок здатний запам'ятати в 5 разів більше інформації, ніж міститься в Енциклопедії Британіка?

Чим більше ви знатимите про те, як працює мозок, тим краще ви засвоюватимете інформацію та взаємодіятимете з оточуючим світом.

На лекції Вікторія розповість про:

- показові приклади успішних людей і взаємозв'язок їх результатів з роботою мозку;- характеристики мозку, які впливають на швидкість мислення;- лайфхаки та корисні поради, як істотно підвищити концентрацію, увагу, пам'ять та інші характеристики для практичного застосування в реальному житті, які в свою чергу підвищать результативність та якість життя.

Форматом події передбачена сесія відповідей та запитань.

Вартість: 70 грн (умови Простору включені)

Реєстрація обов'язкова.

Матеріал розміщено на правах реклами

Місце: Креативний простір «Часопис» (вул. Льва Толстого, 3), Вартість: 70 грн, Організатори: Креативний простір «Часопис»

Реклама:

Головне сьогодні