Kiev Food & Wine Festival

10 і 11 жовтня в Київ з'їдуться цінителі та шанувальники вина з усієї України, адже саме в ці дні в галереї «Лавра» пройде четвертий фестиваль вина Kiev Food & Wine Festival. У рамках фестивалю організатори познайомлять гостей з більш ніж 20-тьма виноробними з України, на чолі з постійним винним партнером INKERMAN, винами країн Нового і Старого світу. Своїм досвідом поділяться найкращі українські винороби й сомельє. Вперше гості фестивалю зможуть взяти участь у створенні справжнього фестивального вина, перед цим подавивши виноград у величезному чані, який привезе із Закарпаття виноробня COTNAR.

Четвертий Kiev Food & Wine Festival пройде під знаком «хліб і вино». Гостей чекає свіжоспечений хліб від київських пекарень: тут готуватимуть традиційні багети і чіабати, нестандартний гречаний, пшеничний, цибульний хліб, хліб з висівками, бездріжджовий хліб на винній заквасці, хліб з використанням насіння, злаків, кунжуту, кмину та інших добавок.

Також представлять і великий сирний маркет. Тут можна буде спробувати тверді, м'які, пресовані, благородні блакитні, козині і овечі сири. Географія сирів розтягнеться від Голландії до сонячної Грузії. Україну представлять кілька компаній, що спеціалізуються на козячих, овечих і коров'ячих сирах.

Лекційне наповнення фестивалю обіцяє бути дуже насиченим. Тут чекають зарубіжних гостей, а також українських сомельє і виноробів, які поділяться своїми секретами і розкажуть про винну культуру, правильне поєднанні вина і їжі, вітчизняне виноробство, дегустуючи при цьому з гостями різноманітні вина не тільки з України, але й вина Нового і Старого світу.

За подією можна стежити на сторінці фестивалю, а деталі дізнаватися на сайті.

Вартість: 50 грн. + келих в подарунок.

Місце: Галерея «Лавра» (вул. Лаврська, 1 (колишня Івана Мазепи, 17)), Вартість: 50 грн

Реклама:

Головне сьогодні