Конференція «Young Ukraine: defending, investing, acting»

Візьміть участь в конференції «Young Ukraine: defending, investing, acting», яку 13 жовтня цього року проведе Київський відділ Асоціації Генеральних Штатів Студентів Європи AEGEE-Kyiv (AEGEE – Association des Etats Généraux des Etudiants de l'Europe) в Червоному корпусі КНУ ім.Т.Г.Шевченка.

Дискусії в межах конференції будуть присвячені останнім політичним та геополітичним подіям в регіоні Східного партнерства з особливим акцентом на Україні, збереженню європейських цінностей в Укріїні та країнах Східного Партнерства, перспективам інвестування в Україну та ролі молоді в політичній трансформації України. Особлива увага буде придiлена здійснюваній політиці Європейського Союзу в сусідніх країнах, а також буде розглянута можливість більш тісного співробітництва між Україною та ЄС. Конференція включатиме в себе 3 панельні дискусії, за участю представників дипломатичних місій в Україні, уряду України, депутатів Верховної Ради України, дослідників незалежних аналітичних центрів та інших громадських діячів.

Конференція #YoungUA – це міжнародний захід для учасників з різних країн Європи. Загалом 300 студентів, громадських активістів, молодих політиків з України та зарубіжжя візьмуть участь у заходах конференції.

Участь безкоштовна. Необхідна реєстрація.

Більше інформації на сторінці.

Місце: Червоний корпус КНУ ім. Тараса Шевченка (Володимирська 60), Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні