Public Science: лекція Леоніда Каденюка «15 діб і 16 годин»

13 жовтня у креативному просторі «Часопис» в рамках чергової лекції Public Science відбудеться зустріч з людиною-легендою, першим космонавтом незалежної України – Леонідом Каденюком.

Леонід Костянтинович Каденюк – льотчик-випробувач, генерал-майор ВПС України, Герой України, кандидат технічних наук – єдиний українець, який зробив політ у космос на шатлі «Колумбія» в період її незалежності. 15 діб і 16 годин – саме стільки часу він провів на космічній орбіті.

Леонід Каденюк розповість:- як проходив політ у космос і який був процес підготовки;- як управляти шатлом і який його внутрішній устрій;- чи є там CD-чейнджер і на скільки дисків;- які навантаження переносить людина, що здійснює політ, і як це – бути в стані невагомості;- як пережити повернення у тверді шари атмосфери, і що відчуваєш, знову ступивши на тверду землю після тривалої невагомості.

Формат зустрічей залишається незмінним – ви зможете задати Леоніду Костянтиновичу будь-яке питання і отримати на нього вичерпну відповідь.

P.S. 1 лютого 2003, шатл «Колумбія», на якому Леонід Каденюк здійснив свій політ, зазнав аварії під час входження у щільні шари атмосфери. Всі члени екіпажу загинули.

Вартість: 120 грн. (умови Простору включені). Попередня реєстрація обов’язкова. Кількість місць обмежена.

Якщо у вас виникли питання, звертайтесь: [email protected], +380 (63) 964 06 98.

Місце: Креативний простір «Часопис» (вул. Льва Толстого, 3), Лектори: Каденюк Леонід, Вартість: 120 грн, Організатори: Public Science

Реклама:

Головне сьогодні