Концерт The Erised

14 жовтня в Києві виступлять The Erised. Хто вони такі? Першим це питання задав журналіст британського видання UKF. Стаття із заголовком «Who the hell are The Erised?», присвячена молодому українському гурту, вийшла в січні 2015 року.

UKF: «Після першого прослуховування їх міні-альбому, ви будете раді, що (британський лейбл) Med School повірив в них. Насправді, краса їх музики ще більше вражає, коли ви задумуєтесь про те, що в Україні сьогодні дуже непроста ситуація.»

Чому варто піти на концерт:

- це перша українська команда, яка підписала ексклюзивний контракт з англійським лейблом «Hospital Records» (The Erised представляє саб лейбл «Hospital Records» - «Med School»);- це український англомовний гурт, який свідомо рідко грає концерти, але зібрав більше мільйона прослуховувань за півроку на Youtube, Soundcloud, Spotify;- у складі гурту грають: Олександр Люлякін – також барабанщик української групи «Бумбокс», Даніїл Марін – учасник електронних проектів Detail і Kotkee, Соня Сухорукова – вокалістка, учасниця телепроектів «Фабрика зірок» і «Голос Країни» (в останньому наставником Соні був Святослав Вакарчук). Ігор Кириленко (гітара) і Ніл Тарасов – засновники мультиформатного проекту Hidden Element, басист Володимир Михалюк;- у жовтні 2015 запланований реліз офіційного реміксу The Erised на трек відомої британської команди Enter Shikari;- їх перший EP «Desire», який був опублікований в лютому 2015 отримав чимало схвальних відгуків у міжнародних музичних ЗМІ. Їх порівнюють із Jessie Ware, FKA Twigs, Submotion Orchestra і крутять на BBC, на них покладають великі надії, а українські музичні видання називають їх проривом року.

Купити квитки.

Місце: 'Atlas (вул. Січових Стрільців (колишня Артема), 37–41), Вартість: від 150 грн

Реклама:

Головне сьогодні