Кінопоказ: «Любов» Гаспара Ное

15 жовтня в український прокат виходить фільм «Любов 3D» – тривимірна еротична мелодрама від французького режисера Гаспара Ное.

Свій творчий задум Гаспар Ное вклав у репліку головного героя картини, початківця режисера: «Я хочу зняти фільм, який буде складатися з крові, сперми і сліз, адже з цього і складається життя». За словами Ное, він давно мріяв створити фільм про любовні стосунки молодої пари – максимально відвертий в психологічному та фізіологічному плані.

Любов поза добром і злом. Любов – це генетична потреба. Це дар і прокляття. Любов – це хвороба, наркотик. Це втрата і набуття себе. Любов – це найпрекрасніше і найжахливіше в нашому житті. Любов – це переплетення душ і з'єднання тіл. «Любов» – це збудлива сексуальна мелодрама про хлопця, дівчину і ще одну дівчину.

Відверта стрічка про любовний трикутник отримала прокатне посвідчення від Державного агентства з питань кіно України, в якому заявлено максимальне обмеження за віком – фільм не зможуть подивитися глядачі молодше 21 років.

Купити квитки.

Місце: Культурний центр «Кінотеатр "Київ"» (вул. Велика Васильківська (Червоноармійська), 19), Вартість: уточнюється грн, Організатори: Артхаус Трафік

Реклама:

Головне сьогодні