Виставка британської освіти «Бізнес по-англійські»

17 жовтня завітайте на «Бізнес по-англійськи» – це спеціалізована виставка британської освіти для тих, кому англійська мова та британський диплом потрібні для роботи і кар'єри.

Це виставка для тих, хто прагне:

- побудувати кар'єру на міжнародному рівні;- отримати кваліфікацію європейського зразка;- пройти навчання в британському університеті або мовній школі;- навчитися не просто говорити, а працювати на англійському.

Чому варто відвідати:

- познайомитися з системою освіти у Великобританії;- особисто поговорити з британськими гостями;- поспілкуватися з професіоналами, які навчалися в Англії;- попрактикуватися в англійській на зустрічах та семінарах.

Зареєструватись.

Організатор – освітнє агентство «Бізнес-Лінк», яке спеціалізується на освіті у Великобританії.

Ось уже вісім років поспіль британські професори, тренери, маркетологи і директори навчальних закладів з'їжджаються до Києва, щоб зустрітися з молодими та цілеспрямованими українцями, охочими реалізувати себе професійно не тільки в Україні, але й на міжнародному рівні. За вісім років виставка встигла завоювати репутацію серйозного форуму, на якому зустрічаються представники британських і вітчизняних навчальних закладів, преси, уряду, британського посольства, бізнесу, спонсорських організацій, об'єднань випускників закордонних вузів.

Місце: Hyatt Regency Hotel (вул. А. Тарасової, 5), Безкоштовно, Організатори: Освітнє агентство Business Link

Реклама:

Головне сьогодні