Дискусія «Як креативні та культурні індустрії можуть змінити країну»

20 жовтня Києво-Могилянська бізнес-школа запрошує на відкриту дискусію з британськими експертами з культурних та креативних індустрій. Разом з Террі Санделлом та Тімом Уільямсом спробують з'ясувати як креативні та культурні індустрії можуть змінити країну. Однією з проблем України, як регіону Східного партнерства, є саме розуміння культури, її значення в сучасному світі і тієї ролі, яку вона може відіграти в економічній реінтеграції.

Доповідачі поділяться найкращими кейсами і напрацюваннями у цій сфері і присвятять дискусію таким питанням:

- як креативні та культурні індустрії можуть приносити вигоду країні;- як досягти взаємовигідного партнерства бізнесу, креативного сектору і держави;- які процеси створюють створюють сприятливий клімат для розвитку культури як індустрії.

Робоча мова події – англійська.

Про спікерів:

Террі Санделл – фахівець у сфері культурної політики. В 80-х рр. був засновником Британської Ради в СРСР, а пізніше - першим директором Британської Ради в Російській Федерації. Очолював представництва Британської Ради в Австрії та Україні. Керував британським агентством Visiting Arts, в структурі якого 10 років займався просуванням міжнародного співробітництва у сфері культури. Координував компанію Сultural Futures LLP, яка консультувала Раду Європи з питань менеджменту та культурної політики. У 2015 році очолив програму ЄС та Східного партнерства «Культура і креативність» в Україні. Зараз працює над книгою про Україну. Тім Уільямс – експерт з 20-річним досвідом у менеджменті міжнародних культурних проектів у 45 країнах світу, включаючи країни Східного Партнерства. Консультував і оцінював великі міжнародні програми для Американського Фонду Євразія (Eurasia Foundation), Британського Департаменту у справах міжнародного розвитку (DFID), Європейського Союзу та Шведського Агентства Міжнародного Розвитку (SIDA).

Умови участі: після отримання підтвердження про онлайн-реєстрацію.

Матеріал розміщено на правах реклами

Місце: Києво-Могилянська бізнес-школа [kmbs] (вул. Волоська 8/5, 4-й корпус, 4-й поверх), Безкоштовно, Організатори: Києво-Могилянська бізнес-школа [kmbs]

Реклама:

Головне сьогодні