«Майстерня талантів»: майстер-клас «Можливості кооперації. Що ви завжди хотіли знати про лабораторії, студентські кінофестивалі та стипендії в Німеччині»

27 жовтня з 10:00 до 17:00 «Майстерня талантів» представляє зустріч із представниками German Short Film Association «Можливості кооперації. Що ви завжди хотіли знати про лабораторії, студентські кінофестивалі та стипендії в Німеччині».

Андреа Вінк (exground filmfest, Вісбаден) – народилася у Вісбадені, Німеччина. Співзасновниця кінофестивалю «Еxground on screen», який сьогодні називається «Еxground filmfest», на якому вона відповідає за програмну вибірку. Проводить тренінги для молодих робітників кіноіндустрії для презентацій їхніх проектів. За останні роки вона була у складі кількох журі кінофестивалів. та Маріа Вольцер (German Short Film Association, Дрезден).

Маріа Вольцер – народилася у Дрездені, навчалася на германістиці та романістиці, викладала німецьку; з 2008 по 2013 працювала в Росії та Білорусі у якості лектора DAAD, а після повернення до Дрездену – зі стипендіатами Ґете-Інституту. Зараз відповідає за PR у компанії Kurzfilm, відповідає за веб-сторінку. Окрім цього, пише публікації, редактор фестивального календаря і каталогу.

Мова спілкування: англійська.

Вхід вільний, проте кількість місць обмежена. Можна зареєструватись за посиланням.

Місце: Дім освіти та культури «Майстер Клас» (вул. Лаврська, 16a), Безкоштовно, Організатори: Міжнародний кінофестиваль «Молодість» , Дім освіти та культури «Майстер Клас»

Реклама:

Головне сьогодні