МКФ «Молодість»: міні-серіал «Малий Кенкен»

Уперше за історію «Молодості» на фестивалі покажуть міні-серіал. 4-серійний «Малий Кенкен» триразового лауреата Каннського кінофестивалю Брюно Дюмона стане спеціальною подією фестивалю. Прем’єра фільму творця «Каміль Клодель, 1915» та «Життя Ісуса» відбулася у «Двотижневику режисерів» Каннського МКФ. Журнал Cahiers du cinéma назвав його фільмом року.

Сповнена фарсу, детективна історія зображає химерні злочини, скоєні на околицях невеликого містечка Шанель у Булоні, яке охоплене злом та потерпає від банди юних негідників, яких очолює Малий Кенкен та його кохана Ев. Дитячі ролі у фільмі виконали непрофесійні актори.

Дві стрічки Дюмона отримали Ґран-прі у Каннах: «Людяність» (1999) та «Фландрія» (2006). Єдиним, хто до цього двічі отримував Ґран-прі на Круазетт, був Андрєй Тарковський.

Фільми Дюмона неодноразового брали участь у «Молодості»: «Життя Ісуса», «Хадевійч» та «Поза сатаною». Серед його найвідоміших стрічок - «Каміль Клодель, 1915» (2013) з Жюльєт Бінош, «29 пальм» (2003).

Купити квитки.

Детальний розклад усіх показів дивіться на сайті кінофестивалю.

Місце: Культурний центр «Кінотеатр "Київ"» (вул. Велика Васильківська (Червоноармійська), 19), Вартість: 120 грн, Організатори: Міжнародний кінофестиваль «Молодість»

Реклама:

Головне сьогодні