Виставка «Українська художня фотографія – 2015»

В Центрі сучасного мистецтва М17 відкривається фотовиставка «Українська художня фотографія – 2015». 10 авторів, 10 поглядів на світ навколо нас. 10 спроб передати його перемінливі грані та примхи. Калейдоскоп вражень від кольору та монохромної світлотіні.

В одному проекті з’єдналися такі різні автори, що здається неможливо їх об’єднати. 120 фотографій, плівка та цифра, правда життя та графічний дизайн, тонко виставленні постановчі фотографії та викрадені майстрами світлотіні чиїсь моменти життя. Але скрізь всі картинки можна побачити жагу зупинити мить прекрасного та поділитися відкриттям з усім світом.

Куратор проекту «Українська художня фотографія – 2015» Юрій Круліковський каже: «Приємно відзначити, що сьогодні українські фотомитці вже посіли помітне місце на міжнародному арт-ринку. І цей процес, який з кожним роком набирає сили, в жодному разі не спинити. Роботи українських фотомитців вже вибороли гідне місце у приватних та музейних колекціях усього світу. Це велика втіха та гордість для нас, тих, хто поширює українське мистецтво не тільки в нашій країні, але й далеко за її межами».

Учасники проекту Ігор Бабій (Варрінг), Ярослав Голубчик, Олексій Єфременко, Микола Іващенко, Валентин Кармінський, Андрій Котлярчук, Олег Павлюченків, Юрій Санін, Костянтин Скрипачук та Олександр Чапча об’єдналися щоби показати нову українську фотографію саме для професійного та вишуканого глядача.

Урочисте відкриття – 9 листопада о 19:00.

Місце: Центр сучасного мистецтва М17 (вул Антоновича 102-104), Безкоштовно, Організатори: М17 Центр сучасного мистецтва

Реклама:

Головне сьогодні