Українська наука 2.0. Що далі?

Декілька місяців тому інтернет-журнал Platfor.ma спільно з Інститутом газу нетрадиційних джерел вирішили розпочати спеціальний онлайн-проект під назвою «Науковий підхід». В його межах ми спілкувались із українськими вченими про проблеми та перспективи української науки, про ключові дослідження в їх фахових галузях, а також про те, що варто зробити, аби українська наука стала повноцінною частиною світової.

Тепер ми вирішили зібрати вчених, а також всіх, кому небайдужа тема науки, в офлайні – аби спільно зрозуміти, куди і яким чином слід рухатись вітчизняній науці.

«Українська наука 2.0» – це маленька конференція про великі проблеми і ще більші перспективи наукових досліджень в нашій країні.

Протягом двох годин ви побачите вісім презентацій восьми українських вчених, в яких вони спробують відповісти на кілька головних питань:

– Що заважає українській науці розвиватись?– Якими науковими досягненнями варто пишатись українцям?– Як наука повинна взаємодіяти з бізнесом, освітою, державою?– Як зробити науку популярною, а вчених перетворити на справжніх рок-зірок?– На який зарубіжний досвід слід рівнятись?

Приходьте 2 листопада о 19:00 до Креативного простору «Часопис», аби разом з нами знайти відповіді на ці питання.

Вартість участі 50 грн. Оплата на вході.

Повний перелік спікерів з'явиться найближчим часом.

Реєстрація на подію.

Місце: Креативний простір «Часопис» (вул. Льва Толстого, 3), Вартість: 50 грн, Організатори: Platfor.ma , Український інститут газу нетрадиційних джерел

Реклама:

Головне сьогодні