Курс лекцій «Макроекономіка від перших осіб: гроші, центробанк, політика»

Kyiv School of Economics разом з Voxukraine запрошують 28 та 29 листопада на зустріч із зірковими економістами України та світу в рамках освітнього курсу «Макроекономіка від перших осіб: гроші, центральний банк, монетарна політика». Курс присвячений вивченню макроекономічних процесів, а також питань, що постають перед країнами під час економічних та політичних криз. Організатори пропонують сучасний погляд на економіку в розвинених країнах та країнах з перехідною економікою в поєднанні з критичним оглядом помилок та успіхів українського Уряду та Національного банку України в подоланні кризи та інституційних викликів.

Після закінчення курсу кожен учасник матиме глибоке розуміння причин економічної кризи 2014 року, заходів Уряду та Національного банку України, вжитих для подолання кризи та кроків, що були та будуть зроблені для запобігання виникненню подібних ситуацій у майбутньому. Курс KSE-VoxUkraine є скороченою управлінською версією курсу макроекономіки в умовах економічної та політичної нестабільності, розробленою спеціально для України.

Наприкінці курсу учасники зможуть пройти тест на розуміння викладеного матеріалу та за його результатами отримати сертифікат.

Вартість: 20 квитків за ціною 500 грн отримають студенти, що найкраще складуть тест з принципів макроекономіки. Для проходження тесту зареєструйтесь за посиланням.

Перші 50 квитків – 1000 грн; наступні 50 квитків – 2000 грн; останній шанс – 4000 грн.

Купити квиток.

Подія на сайті.

Місце: Київська школа економіки (KSE) (вул. Івана Мазепи, 1), Лектори: Гонтарєва Валерія , Милованов Тимофій , Білан Олена , Вартість: 500–4000 грн, Організатори: Київська школа економіки (KSE) , VoxUkraine

Реклама:

Головне сьогодні