«Відверто про бізнес. Досвід перших»: зустріч із Євгенієм Уткіним

4 грудня о 19:00 в рамках серії зустрічей «Відверто про бізнес. Досвід перших» до креативного простору «Часопис» завітає Євгеній Уткін – один із піонерів і лідерів індустрії високих технологій в країнах СНД, Центральної та Східної Європи, «будівельник мостів обміну знаннями» між Сходом і Заходом.

У 1990 році заснував одну з перших ІТ-компаній на пострадянському просторі – «Квазар-Мікро», яка під його управлінням пройшла багато етапів росту: від виходу на нові ринки до створення великої міжнародної компанії та IPO.

Зараз є президентом hi-tech холдингу КМCore, у портфелі якого знаходиться велика кількість стартапів і зрілих компаній. Також Євгеній Уткін активно просуває українську культуру в Україні та Європі. Розвиває освітні та культурні проекти: фестиваль сучасного мистецтва «Гогольfest», джазовий фестиваль Jazz in Kiev, культурно-освітній центр «Майстер Клас».

У ході зустрічі говоритимуть про таке:

- яка вона – нова інноваційна економіка? І що потрібно для її побудови;- Україна - не тільки земля, а й кузня талантів;- чи справді потрібно побоюватись «відтоку мізків» з України;- не бізнесом єдиним: справжні цінності людини.

Та багато іншого.

Модератор зустрічі: Ірина Чернявська, експерт з комунікацій, тренер бізнес-школи Profi. Формат події передбачає Q&A сесію, тож готуйте ваші запитання.

Вартість: 150 грн.

Зареєструватись та придбати квиток.

Матеріал розміщено на правах реклами

Місце: Креативний простір «Часопис» (вул. Льва Толстого, 3), Вартість: 150 грн, Організатори: Креативний простір «Часопис»

Реклама:

Головне сьогодні