Концерт Мішеля Леграна

14 грудня у палаці «Україна» прозвучать легендарні «Шербурзькі парасольки» у виконанні Маестро Мішеля Леграна, а також найкращі саундтреки до відомих кінофільмів у супроводі Державного академічного естрадно-симфонічного оркестру України.

В якості запрошеного гостя на концерті легенди світової музики Мішеля Леграна виступить Джамала. Вона виконає три композиції: Papa Can You Hear Me з музичної мелодрами «Йентл» (1984), The Summer Knows з репертуару Барбари Стрейзанд і відому I Will Wait For You з кінофільму «Шербурзькі парасольки» (1964). Планується, що I Will Wait For You буде виконана з Мішелем Леграном в дуеті.

Джамала: «Я з нетерпінням очікую знайомства з цим неймовірним композитором, музика якого відзначена «Оскарами», «Греммі» і улюблена в усьому світі. Це пісні, які звучали задовго до мого народження, а саундтрек до фільму «Шербурзькі парасольки» записаний на підкірці у кожної людини в нашій країні. Мішель Легран – справжня легенда. Виступити з ним на одній сцені, а тим більше, заспівати дуетом – величезна честь для мене!»

Мішель Легран – автор понад двухсот саундтреків до відомих кінофільмів, отримав три «Оскара» і п'ять премій «Греммі» в номінації «Найкраща музика», також відомий своїми джазовими композиціями. У програмі прозвучать всі легендарні композиції великого Маестро і кілька нових музичних сюрпризів.

Вартість:

Купити квитки.

Місце: Національний палац мистецтв "Україна" (вул. Велика Васильківська, 103), Вартість: 150–2500 грн

Реклама:

Головне сьогодні