Британський театр у кіно: «Коріолан»

Британський театр у кіно представляє постановку «Коріолан», Donmar Warehouse, Великобританія 2014, 189 хв.

Режисер: Джозі РуркУ ролях: Том Хіддлстон, Марк Ґетісс, Дебора Файндлей, Хедлі Фрейзер, Пітер Де Джерсі

ВІДЕО ДНЯ

Коли Тулл Авфідій, полководець вольськів, вирішує напасти на Рим, місто закликає на допомогу свого героя і захисника – Кая Марція. Для того, щоб завадати втіленню ворожих планів, Кай Марцій вирушає у військовий похід. Він здобуває перемогу у битві з ворогом та одержує прізвисько Коріолан за назвою завойованого ним міста. Однак після битви Коріолан дізнається, що у нього все ще залишилися недоброзичливці – і цього разу у Римі.

Джозі Рурк – третій художній керівник театру «Донмар» (з 2012 року). Також режисер численних театральних постановок, серед яких – вистава 2011 року «Багато галасу з нічого» за п’єсою Уільяма Шекспіра з Девідом Теннантом і Кетрін Тейт у головних ролях.

Том Хіддлстон відомий глядачу завдяки фільмам «Тор» (Thor, 2011), «Месники» (The Avengers , 2012), «Опівночі в Парижі» (Midnight in Paris, 2011), «Бойовий кінь» (War Horse, 2011), «Виживуть тільки коханці» (Only Lovers Left Alive, 2013) і телесеріалу BBC «Порожня корона» (The Hollow Crown, 2012). У театрі «Донмар» грав у двох виставах: у 2007 року – в «Отелло» за п’єсою Уільяма Шекспіра, в 2008 – в «Іванові» за п’єсою Антона Чехова.

Купити квитки.

Місце: Культурний центр «Кінотеатр "Київ"» (вул. Велика Васильківська (Червоноармійська), 19), Вартість: 150 грн, Організатори: Британська рада в Україні (British Council)

Реклама:

Головне сьогодні