Презентація Катерини Радченко «Мистецтво в часи кризи»

22 грудня о 18:30 в рамках виставкового проекту «Кордони, що повзуть» куратор і фотохудожниця Катерина Радченко проведе презентацію «Мистецтво за часів кризи. Українсько-грузинське співробітництво і досвід».

Будуть представлені два проекти – Р'Еволюційне мистецтво і Очікування на грані (Waiting in the Margins). Проект Р'Еволюційне мистецтво прагнув проаналізувати процеси функціонування мистецтва як альтернативного медіа в період, коли преса нездатна надати суспільству адекватну і правдиву інформацію. Танцювальний проект Очікування на межі – це спроба говорити про проблеми біженців через хореографію і перформативні практики із залученням вимушених переселенців і професійних танцюристів і перформерів.

ВІДЕО ДНЯ

На презентації можна буде також дізнатися про ментальну специфіку роботи з грузинськими організаціями та перспективи співпраці.

Катерина Радченко – фотограф і куратор, голова ГО Мистецькі Мандри, організатор міжнародного фестивалю Одеса // Батумі Фото Дні.

Місце: Ізоляція. Платформа культурних ініціатив (вул. Набережно-Лугова, 8), Безкоштовно, Організатори: Фонд «Ізоляція. Платформа культурних ініціатив»

Реклама:

Головне сьогодні