Концерт «Тисяча вогнів»

З 25 грудня по 3 січня триватиме унікальний джазово-класичний новорічний концерт «Тисяча вогнів» за участю найкращих джазменів України, камерного оркестру «Київські солісти», дитячого хору «Щедрик» та тисячі вогнів. Новорічна програма в джазово-класичній обробці, спеціально написана для цього вечора, зібрана з найкращих світових різдвяних композицій, буде презентована у вогнях тисяч гірлянд.

На сцену вийдуть: ведучий – Олексій Коган, золотий вокал українського джазу – Руслан Єгоров, найвідоміший вітчизняний саксофоніст Дмитро «Бобін» Александров, барабанщик Павло Галицький, та ін. Джазмени, а також Національний Ансамбль «Київські Солісти» і дитячий хор «Щедрик».

Організатори Svitlo Concert про концерт «Тисяча Вогнів»: «Нам би дуже хотілося бачити у нас в Україні справжнє новорічне шоу, як у старі добрі часи, з оркестром, класикою і джазом, купою гірлянд, щоб це виглядало не помпезно або офіційно, а тепло і святково. До того ж, нам пощастило до цього працювати з чудовими музикантами: оркестр «Київські солісти» в класичних проектах і квартетом Руслана Єгорова в джазових проектах.

І нам прийшла ідея, чому б не запросити обидва ці колективи у новорічний проект і тим самим втілити нашу маленьку мрію. І так сталося, що джаз і класика будуть представлені

Місце: Будинок кіно (вул. Саксаганського, 6), Вартість: 250 грн, Організатори: Svitlo Concert

Реклама:

Головне сьогодні