Шоу Ambience lll

17 лютого приходьте на Ambience lll – це шоу німецького і українського медіаарту та ambient музики. Цього разу реалізують всі найсучасніші технічні можливості: величезний cферичний Fulldome екран та навколишнiй звук Surround Sound.

Медіаартисти:

Microtransfer (Media Art, Німеччина / Україна) – це новий проект відомого німецького медіа-художника Alex Graf і українського артиста V4W.Enko (звукове оформлення). Його роботи представляє лейбл Elementperspective (Японія). Основну увагу він приділяє експериментам з простором і формою. На заході продемонструють нова унікальна робота Macroexcourse.

V4W.Enko (Media Art, FF'Space) – Євген Ващенко – електронний музикант, є учасником лейблів Kvitnu (Україна / Австрія) і FF`SPACE (Україна). Євген працює в середовищі візуального програмування MAX MSP / Jitter і створює генеративні патчі, які взаємодіють із середовищем, перетворюючи її в красиві звукові та візуальні патерни.

Andrey Yamkovoy (Media Art, Front Pictures) – створює аудіо / візуальні генеративні роботи на платформі Derivative TouchDesigner. Має великий досвід у створенні контенту під екран Full Dome. Для даного заходу Андрій підготує щось особливо вражаюче.

Музиканти:

Sonornote (ambient, electronica, Shimering Mood) – музичний проект Олександра Винокурова. Sonornote займається написанням електронної музики більше 5 років. Його роботи видаються на лейблі Shimering Mood Records (Голандія).

Dronny Darko і–protoU (dark ambient, drone, Cryo Chamber) – це два різних проекти, які видаються на одному лейблі – Cryo Chamber (США). Dronny Darko обожнює темну атмосферу і монотонні звуки, що робить його музику гіпнотичною в хорошому сенсі. ProtoU – в минулому скрипалька. Натхненна Dark Ambient, вона повернула свою творчість в напрямку глибини.

Звукова інсталяція Surround Sound:

Andrii Savinykh (Sound Design, Peauty-fute) – cпеціально для цього заходу в залі будуть встановлена акустичні система навколишнього звуку Surround Sound.

Спеціальна інсталяція Algoritm Organism:

UNV4 – bнтерактивна інсталяція Algoritm Organism – це живий код, який створює в реальному часі зображення і звук. Це система, яка генерує різні фрактальні сцени, скануючи людей і взаємодіючи з ними.

Дізнатися докладніше про концерт і придбати квитки можна на сайті. Фейсбук-сторінка події.

Вартість:

1 клас (сидіння в центрі) – 220 грн (173 шт);2 клас (сидіння збоку) – 170 грн (96 шт);3 клас (крайні сидіння) – 140 грн.

За додатковими питаннями ви можете звернутися за телефонами: +380 (44) 228 90 85 та +380 (68) 366 17 06.

Місце: Atmasfera 360 (вул. В. Васильківська, 57/3, приміщення Київського планетарію), Вартість: 140–220 грн

Реклама:

Головне сьогодні