Найдорожча реклама світу Super Bowl 2016

20 і 21 лютого пройде показ найдорожчих рекламних роликів 2016 року, що транслювалися під час ювілейної, 50-ї фінальної гри за супер кубок з американського футболу Super Bowl. Розміщення 30-ти секундного ролику в цьому році побило новий рекорд і склало $ 5 млн.

Щорічно більше половини американців прикуті до екранів своїх телевізорів в першу неділю лютого – день, коли проходить фінальна гра за супер кубок. Аудиторія ювілейного Super Bowl склала 111,9 млн.чол., що дозволило грі увійти в трійку наймасовіших по одночасному перегляду подій в США за всю історію.

Один із цьогорічних фаворитів – реклама від Doritos.

Крім любителів спорту цю подію з нетерпінням чекають і любителі креативної реклами, які називають Super Bowl не інакше як «ярмарок марнославства». Найбагатші компанії світу щорічно викладають мільйони доларів за можливість показати рекламу свого продукту під час гри, до якої креативщики готуються не гірше, ніж самі спортсмени.

У програму показів ввійшло 85 рекламних роликів, які в цьому році як ніколи виявились з гарною дозою гумору та креативу. Серед них як офіційні ролики, так і ті, які з різних причин були не допущені до трансляції телеканалом CBS, на якому і проходив фінал Super Bowl.

Вартість: 50 грн.

Квитки можна придбати в касі кінотеатру або на сайті.

Стежити за новинами можна у Facebook.

Місце: Кінотеатр «Кінопанорама» (вул. Шота Руставелі, 19), Вартість: 50 грн, Організатори: The Not Pop Corn Movie Club

Реклама:

Головне сьогодні