MBA25: Найкращі бізнес-школи світу

23 лютого відбудеться головна освітня подія сезону з навчання на МВА. Візьмуть участь тільки найкращі бізнес-школи світу: IE, INSEAD, NANYANG, ESMT і Manchester.

Директори приймальних комісій розкажуть все про правила прийому та навчання в бізнес школі, а випускники, на основі свого досвіду, повідають про переваги диплома МВА та кар'єру після закінчення топової бізнес-школи.

Що таке освіта МВА і яким чином вона здатна змінити вашу кар'єру, як обрати школу і виділитися серед інших кандидатів, де дізнатися про найактуальніші програми навчання і зрозуміти, які МВА програми дадуть вам найбільший ROI? Відповіді на ці та інші питання ви дізнаєтесь на події.

Ви отримаєте максимум результату, задіявши усі формати МВА25:

• 1-2-1 meetings – зустріч один на один з представником школи (тільки після попереднього відбору).• Information Session – сесія про бізнес-школи та програми.• MBA Strategy Workshop – майстер-клас про вибір бізнес-школи, процес вступу та способи фінансування.• МВА25 Coctail – спілкування в неформальній атмосфері з кращими кандидатами та представниками бізнес-шкіл.

Участь безкоштовна, необхідна реєстрація.

Місце: Radisson Blu Hotel (вул. Братська, 17–19), Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні