Конференція «Sport Talks»

Де знаходиться межа людських можливостей? Що визначає те, як далеко може зайти людина – можливості тіла або бар'єри, встановлені розумом? Що підштовхує людину у, здавалось б, ворожі стихії: глибина океану, гори чи високо у небо?

Sport Talks – захоплююча чотирьохчасова пригода за межі буденності, у світ людей, що живуть на грані можливостей та досягають визначних результатів.

Спікери – фрідайвер, парашутист, що літає у вінґс'юті та коуч-триатлет розкажуть про те, що насправді відбувається в тілі під час екстремальних навантажень, як долати зовнішні перешкоди: холод, жару, тиск на глибині або нестача кисню на висоті. А ще вони поділяться секретами психологічної стійкості: як боротися з самотністью та втомою, страхом та навіть нудьгою під час змагань та в процесі багатомісячних тренувань до них.

Спікери конференції:

Олександр Бубенчіков, віце-чемпіон світу з фрідайвінгу, абсолютний чемпіон та рекордсмен України, засновник Київської школи фрідайвінгу.

Олексій Прокопенко, ультрамарафонець, альпініст, тренер, учасник 100-мільних гірських забігів, у тому числі культовий забіг Ultra-Trail du Mont-Blanc, засновник школи розвитку функціональної сили та витримки Endurance School.

Юрій Висовень, парашутист, пілот вінґс'юта, учасник рекорду України з побудови повітряної фігури у вінґс'юті, більш ніж 450 стрибків.

Володимир Дегтярьов, коуч, бізнес-тренер, тріатлет та ультрамарафонець, засновник сервісу бігових екскурсій Kyiv Running Tours.

Купити квитки.

Подія на фейсбук-сторінці.

Місце: 'Atlas (вул. Січових Стрільців (колишня Артема), 37–41), Вартість: 250–400 грн, Організатори: Hungry Minds

Реклама:

Головне сьогодні