Тиждень італійського кіно

Останніми роками багатий традиціями італійський кінематограф переживає черговий розквіт. Однак нові роботи складно пробиваються в міжнародний прокат і майже не доходять до українського глядача. «Тиждень італійського кіно» щорічно представляє в Україні найяскравіші кіноновинки з сонячної Італії. У 2016 році «Тиждень італійського кіно» пройде в 6-й раз.

Програма:

Кров моєї крові

Режисер: Марко БеллоккьоУ ролях: Роберто Херліцка, П'єр Джорджо Беллоккьо, Альба Рорвахер, Лідія ЛіберманЦерковні ієрархи влаштовують судилище в монастирі Боббіо, звинувачуючи сестру Бенедетто в тому, що вона спокусила священика Фабріціо.

Крижаний ліс

Режисер: Клаудіо НочеУ ролях: Емір Кустуріца, Ксенія Раппопорт, Доменіко Діель, Адріано ДжаннініВ загубленому біля підніжжя Альп селищі пропадають люди.

Моя мати

Режисер: Нанні Моретті ( «Кімната сина»)У ролях: Маргеріта Буй, Джон Туртурро, Джулія Лаццаріні, Нанні МореттіМаргарита знімає фільм, головну роль в якому грає знаменитий і абсолютно нестерпний американський актор італійського походження.

Пристебніть ремені

Режисер: Ферзан ОзпетекУ ролях: Касія Смутняк, Франческо Арка, Філіппо Шіккітано, Кароліна КрешентініОлена і Антоніо точно не створені одне для одного. Вона – інтелігентна дівчина з хорошої сім'ї, він – чуттєве тварина, хамуватий механік.

Місце: Культурний центр «Кінотеатр "Київ"» (вул. Велика Васильківська, 19), Вартість: уточнюється грн, Організатори: Артхаус Трафік

Реклама:

Головне сьогодні