Проект «роздІловІ»

В цьому творі є Він, Вона і Нічого. Іноді вони самі свідомо креслять розділові, іноді хтось робить це за них. Вони пишуть і закреслюють, слухають і малюють, рухаються один до одного поміж нічого.

Проект «роздІловІ» поєднує поезію, музику та відео – виконувані наживо, вони кожного разу по-новому створюють «простір між літерами та рядками, протяг, який з'являється між розділовими знаками, примушуючи текст повертатися до світла й виходити з темряви». Щоразу – від першого показу в садибі Мсциховського під Алчевськом і до виступів на найбільших літературних фестивалях України – «роздІловІ» постають у неповторній версії, зазнаючи впливу людей та обставин, місця і часу.

Розділові – знаки – наповнюють текст інтонаціями й почуттями. Розділові – лінії – направляють і позначають кордони й відстані на земній кулі.

Подробиці на сайті.

Місце: Atmasfera 360 (вул. В. Васильківська, 57/3, приміщення Київського планетарію), Лектори: Жадан Сергій , Михайлюк Оля | Olya Mykhailiuk , Креймер Влад | Vlad Kreymer , Вартість: 120–190 грн, Організатори: АртПоле

Реклама:

Головне сьогодні