Лекція Андро Дгебуадзе «Арістотель, Платон і Культура совісті»

11 березня у креативному просторі «Часопис» відбудеться лекція Андро Дгебуадзе, тренера з інноваційного менеджменту та корпоративної стратегії для клієнтів. Лекція буде присвячена розумінню системи вірувань й поведінки людини. Чому люди поводяться так, а не інакше? Чому різні суспільства мають різну структуру й культуру, і як вони впливають на їхнє життя? Гості поміркують над цілями економіки, освіти, культури й політики і зрозуміють, як всі ці фактори об'єднуються в цілу картину й, водночас, отримають інструмент для вирішення суспільних проблем.

Питання, які будуть висвітлюватись на лекції:

1. Скільки столів ви бачите у кімнаті, або чи існує об’єктивний світ навколо нас.2. Платон, Арістотель й Світло.3. Чи є вибір між Сходом та Заходом та між свободою й традиціями.4. Культура як данність:- цінності, які ми культивуємо;- міфи, у які ми віримо;- як ми співаємо;- як ми управляємо працівниками.5. Prisoner's Dilemma.6. Криза Есперанто.7. Культура 2.0.

Мова лекції – англійська (питання можна російською).

Попередня реєстрація обов’язкова.

Вартість вхідного квитка: 100 грн (умови Простору включені).

Матеріал розміщено на правах реклами

Місце: Креативний простір «Часопис» (вул. Льва Толстого, 3), Лектори: Дгебуадзе Андро, Вартість: 100 грн, Організатори: Креативний простір «Часопис» , CAPS (Civil and Political School)

Реклама:

Головне сьогодні