Тиждень космонавтики: кінопоказ «Розетта» та лекції про космос

12 квітня 2016 року минає 55 років з дня першого польоту людини в космос. В cферічному кінотеатрі Atmasfera360 з 8 по 17 квітня відбудеться насичений заходами Тиждень Космонавтики.

Присвячено його буде ще одній видатній події в сфері освоєння космосу людиною, до якої причетний відомий українець, Клим Чурюмов, першовідкривач комети Чурюмова-Герасименко. Завдяки його відкриттю було здійснено безпрецедентну в історії людства місію «Розетта», в ході якої на комету Чурюмова-Герасименко вдалося посадити космічний апарат. Завдяки цій міжнародній місії були отримані унікальні наукові дані, а подія увійшла в десятку найвидатніших досягнень людства за останню сотню років.

Також на «Тижні космонавтики» буде представлена унікальна експозиція історичних експонатів з колекції киянина Юрія Шевели, присвячена польоту Юрія Гагаріна в космос. Майданчик Atmasfera 360 перетвориться на інформаційно-наукову лабораторію, де кожен гість, незалежно від віку, зможе знайти для себе свій шлях «наближення до космосу».

Щодня по буднях разом з покупкою квитків на сферичне кіно гості отримують безкоштовні бонуси:

- виставка унікальних історичних експонатів, присвячена 55-ти річчю польоту в космос Юрія Гагаріна з приватної колекції Юрія Шевели;- інтерактивні лекції для дітей про астрономію;- інтерактивний музей космонавтики: найкраща інфографіка про освоєння космосу людиною;- віртуальний стенд, присвячений хронології місії «Розетта»: відео та фотографії, отримані спусковим апаратом з комети Чурюмова-Герасименко;- парк мультимедійних «іграшок майбутнього»;- 11 і 14 квітня о 20:00 – сеанси «тротуарної астрономії»: вы зможете зазирнути у справжній телескоп.

Купити квитки.

Місце: Atmasfera 360 (вул. В. Васильківська, 57/3, приміщення Київського планетарію), Вартість: 100–120 грн

Реклама:

Головне сьогодні