Лекція Аліси Ложкіної «Кар'єра художника в сучасному світі: що варто знати новачку?» (Харків)

13 квітня о 18:00 в ЄрміловЦентрі в Харкові в межах конкурсу цифрового мистецтва Comfy Art Prize заміститель генерального директора найбільшого культурно-художнього майданчика країни Мистецьуого Арсеналу та редактор альманаху ART UKRAINE Аліса Ложкіна поділиться таємницями побудови успішної кар'єри в галузі образотворчого мистецтва.

Вхід вільний. Кількість місць обмежена, тому обов'язковою є попередня реєстрація за посиланням.

Обговорення пройде в форматі публічної дискусії. Спікерка розповість про принципи роботи арт-системи в Україні, правила та способи самопрезентації художника, які допоможуть йому досягти успіху та визнання.

Аліса Ложкіна – заміститель генерального директора Мистецького Арсеналу, головний редактор журналу ART UKRAINE. Серед останніх виставкових проектів: Dialogia: українське мистецтво часів без назви (Мистецький Арсенал), Катерина Білокур: Хочу бути художником! (Мистецький Арсенал), Long Path to Freedom (Ukrainian Modern Art institute, Чікаго, США), I’m a Drop in the Ocean (Kunstlerhous, Відень, Австрія, MOCAK, Краків, Польща), Кодекс Межигір'я (Національний художній музей України). В 2010 році, спільно із куратором та мистецтвознавцем Олександром Соловйовим, написала серію есеїв про історію українського сучасного мистецтва останніх десятиріч «Point Zero», яка на даний момент допрацьовується та готується до публікації.

Місце проведення: ЄрміловЦентр, Харків, Площа Свободи, 4 (головний корпус ХНУ ім. В. Н. Каразіна, вхід з боку спуску Пасіонарії)

Для довідки:

COMFY ART PRIZE – відкритий всеукраїнський конкурс для художників, фотографів, ілюстраторів та творчої молоді у віці від 14 до 35 років, що працюють у галузі цифрового мистецтва. В результаті відкритого конкурсу журі оберуть 55 робіт молодих художників, які отримають право демонстрації арт-об'єктів в оновленій мережі магазинів COMFY на умовах продажу перманентних не ексклюзивних прав використання робіт. Переможець конкурсу пройде стажування у провідному художньому університеті Польщі –

Місце: ЄрміловЦентр (Харків, площа Свободи, 4), Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні