Виставка британської освіти «Бізнес по-англійськи»

23 квітня завітайте на дев'яту щорічну виставку британської освіти «Бізнес по-англійськи», де будуть представлені університети, коледжі та мовні школи Сполученого Королівства. Виставка буде корисною тим, кому англійська мова та британський диплом потрібні для роботи і кар'єри.

В рамках виставки пройдуть презентації стипендіальних програм від Фонду Віктора Пінчука та британської урядової програми «Чівнінг». Крім того, у вас буде унікальна можливість поспілкуватися з українськими випускниками британських університетів. Їх досвід познайомить вас із усіма складнощами і перевагами навчання в британських вишах.

На виставці:

- будуть представлені тільки британські навчальні заклади: університети, коледжі, мовні школи;- на стендах працюють представники британських навчальних закладів з перекладачами;- безкоштовні консультації експертів з британської освіти;- кожному відвідувачу – безкоштовний каталог британських університетів;- семінари і тренінги англійською;- «живі історії» випускників британських вишів про навчання і про те, як їм знадобилася британська освіта в реальному житті;- стипендії та знижки від британських навчальних закладів – тільки для відвідувачів виставки;- розіграш безкоштовних поїздок до Англії на мовні курси;- конференція «Європейська освіта для нової України» (11:00–12:30).

Участь безкоштовна. Вхід на виставку – за запрошеннями, які можна отримати, пройшовши попередню реєстрацію за посиланням або за телефоном +380 (44) 494 20 80.

Місце: Hyatt Regency Hotel (вул. А. Тарасової, 5), Безкоштовно, Організатори: Освітнє агентство Business Link

Реклама:

Головне сьогодні