Концерт Dennis Adu Quintet

Свінг, бі-боп, відомі твори та джазові стандарти, авторські композиції – все це 6 травня у концерті джаз-бенду Dennis Adu Quintet у Caribbean Club Concert Hall.

Квінтет Денниса Аду є одним з найяскравіших колективів України. В складі справжні зірки української джазової сцени – Деннис Аду, Дмитро «Бобін» Александров, Павло Литвиненко, Олександр Ємець та Павло Галицький.

Особливе місце займає бенд-лідер – Деннис Аду. Він грає у колективі на трубі та флюгельгорні, але найголовніше він, як художній керівник, визначає програму концертів та репертуар, створює аранжування джазових стандартів та всесвітньо відомих композицій, пише авторську музику. В області його смаків музика величних особистостей джазу Дізі Гілеспі (Dizzy Gillespie), Фреді Хабард (Freddie Hubbard), Кліфорд Браун (Clifford Brown), Вейн Шортер (Wayne Shorter), Лі Морган (Lee Morgan), Кені Доргем (Kenny Dorham), Букер Літл (Booker Little), Тед Демерон (Tad Dameron), Ніколас Пейтон (Nicholas Payton), Уолес Роні (Walace Roney) та багато інших.

Dennis Adu Quintet виконують пісні та дарують особливий джазовий настрій.

Більше інформації на сайті.

Матеріал розміщено на правах реклами

Місце: Caribbean Club (вул. Симона Петлюри, 4), Вартість: 80–380 грн, Організатори: Caribbean Club

Реклама:

Головне сьогодні