Публічна лекція «Дизайн міст прибуття»

12 травня CANactions запрошує на публічну лекцію «Дизайн міст прибуття. Німецький внесок у Венеціанській бієнале та дизайнерська практика Something Fantastic».

«Міста прибуття» – термін викарбований канадським журналістом Дагом Сандерсом, який описує міста, які приймають тих, хто прибуває з-за кордону або з пригороду.

Дизайн Something Fantastiс відзначається своєю лаконічністю та простотою. Під час лекції ви дізнаєтеся про деякі принципи їх дизайну у світлі Венеціанського бієнале і внесок Німеччини – «Перетворення Батьківщини. Німеччина, країна прибуття».

Something Fantastiс – це дизайнерська практика заснована трьома архітекторами: Leonard Streich, Julian Schubert та Elena Schütz. З 2013 року засновники бюро викладають магістерську програму з досліджень в області міського дизайну з акцентом на неформальний та швидко змінний міський контекст (Marc Angélil у ETH Zurich). Інші науково-дослидницьки та освітні проекти включають співпрацю з Гарвардським університетом і Yokohama GSA.

Цього року вони є дизайнерами німецького павільйону для 15-го Міжнародного бієнале архітектури у Венеції. А також були номіновані на премію Я. Черніхова, їх проектні робот отримали багато знакових винагород.

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації.

Місце: CANactions (вул. Михайлівська, 22Б), Безкоштовно, Організатори: CANactions Public Program

Реклама:

Головне сьогодні