Фестиваль ядерного стресу «Реакція»

14 травня завітайте на фестиваль ядерного стресу «Реакція». Разом зі знавцями справи та натхненними митцями ви створите простір у якому, здавалось би, нудна та складна тематика перетвориться на цікаву, творчу та зрозумілу кожному та кожній.

У рамках фестивалю буде облаштовано кілька інтерактивних зон, кожна з яких – погляд зсередини на атомну енергетику та безпечні альтернативи. На фестивалі відтворять зону ураження, провізуалізують цикл виробництва атомної енергетики та шукатимуть шляхи знезараження.

Окрема зона – Альтернатива Є – це рай альтернативної енергетики. Тут будуть і сонячні панелі та концентратори, біогазові реактори, майстер-класи з економії на індивідуальному та будинковому рівнях, майстерні-інсталяції про безвідходне виробництво та бесіди про загадкову аквапоніку. Окрім того, не пропустіть лекторії, відео-покази, навідайтеся в мистецьку зону, занесіть книгу на бук-кросинг, надішліть листівку вдячності для ліквідаторів. А під вечір на вас чекає атмосферна музично-літературна програма.

Вхід вільний.

Фейсбук-сторінка події.

Місце: Галерея АртПричал (вул. Набережно-Хрещатицька, причал № 2), Безкоштовно, Організатори: "ЕкоЦентр"

Реклама:

Головне сьогодні