Лекція «Агентів змін» і Олексія Радченка «Навігація для міста»

«Агенти змін» – команда дизайнерів-волонтерів, яка стерла межу між дизайнером і користувачем, створивши десятитисячне співтовариство киян, які створюють дизайн свого міста разом з ними, запрошують на свою лекцію із Олексієм Радченком. Він – керівник проекту єдиної транспортної навігації в Москві, експерт в області міського планування, транспорту та навігації.

Гість прочитає велику лекцію на тему дизайну навігації і менеджменту навігаційних проектів. «Агенти змін» розкажуть про те, які інструменти методології HCD вони застосовують у дизайні навігації, як ці інструменти адаптують під особливості дизайну для реального світу і до яких наслідків це призводить.

Основні тези Олексія Радченка:

Навігація як проект, планування і проектування інформації: де, скільки і навіщо?

Дизайн і верстка: як донести швидко і доступно.

Все про карти і схеми в навігації.

Транслітерація або переклад: за і проти.

Промисловий дизайн: виглядає дорого – експлуатується дешево.

Команда «Агенти змін» (Юрій Грановський, Ігор Скляревський і всі інші):

Адаптація та застосування інструментів методології human-centered design на конкретних проектах: опитування пасажирів для перевірки гіпотез, розробка сценаріїв для визначення точок прийняття рішень, включені спостереження для отримання неочевидних инсайтов.

Відповіді на питання про проекти.

Вартість: 150 грн.

Зареєструватися.

Місце: Projector (вул. Верхній Вал, 22), Лектори: Радченко Олексій , Скляревський Ігор, Вартість: 150 грн, Організатори: Projector , Агенти змін

Реклама:

Головне сьогодні