День Києва: нова українська музика на Comma Stage

Музичне видання Comma представляє дводенний фестиваль нової української музики на Контрактовій площі, приурочений до Дня Києва. Мешканці та гості міста побачать і почують майбутнє країни. Вхід вільний.

Учасники:

28 травня

Gapochka. Мелодійні пісні та впізнаваний з перших нот вокал Каті Гапочки. На Comma Stage гурт представить свіжий макси-сингл «Лілії» та ще новіші пісні, які увійдуть до осіннього релізу.

Sphingidae. Україно-американо-французький гурт, що намагається кожний виступ перетворити на свято з блискітками.

Blooms Corda. Головне музичне відкриття 2015 року для багатьох меломанів та музичних критиків. Інтелігентні пісні про любов та літо із живим саксофоном.

5 Vymir. Інді-рокери, які присвятили Києву дебютний альбом 2014 року «Містолінія». Хедлайнерський виступ на Comma Stage стане для хлопців останнім аж до літа 2017 року.

29 травня

Panivalkova. Дівоче тріо, оповите нескінченним шармом, у розпалі насиченого українського туру зіграє пісні з дебютного альбому «Донтворі».

Secret Avenue. Хлопці грають музику в стилі new wave, але завдяки власній харизмі роблять її особливою, не схожою на інших представників жанру.

DVOE. Невгамовний дует, здатний розтанцювати будь-який натовп, представить найсвіжіші треки з майбутнього дебютного альбому.

Tape Flakes. Від синтезованих звуків цей гурт перейшов до потужного живого рок-звучання, яке і стане фінальним феєрверком концерту.

Фейсбук-сторінка події.

Місце: Контрактова площа (Контрактова площа), Безкоштовно, Організатори: Інтернет-журнал Comma

Реклама:

Головне сьогодні