Лекція «Пересічення ландшафтної архітектури, мистецтва і урбанізму у якості основи для сталого розвитку міст»

2 червня відбудеться публічна лекція «The intersection of landscape, art and urbanism as the foundation for sustainable cities». Кожен із доповідачів представить свій проект, який покликаний пояснити, яким чином ландшафтна архітектура може відповідати викликам та вирішувати проблеми нашого часу.

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації.

Фейсбук-сторінка події.Спікери:

Markus Jatsch (Лондон, Великобританія) – архітектор і містобудівник у Німеччині та Великобританії та дипломований член Королівського інституту британських архітекторів RIBA. Він отримав знакові нагороди і премії, зокрема Culture Award by the City of Munich та Shui On Land Star Architect Award.

Olivier Phillipe (Париж, Франція) – керує проектами Metropolitan Park of Saint-Ouen, площа «Les Glories Catalanes» у Барселоні та проектом реконструкції Royal Air Force Museum у Хендон, Лондон. У 2011 році він викладав у Harvard University Graduate School of Design разом з двома своїми партнерами у рамках ландшафтної та урбаністичної дизайн студії.

Marti Franch Batllori (Барселона, Іспанія) – ландшафтний архітектор у University of Greenwich і ESAB у Барселоні, є засновником і директором «EMF landscape architecture». EMF є міждисциплінарною практикою незалежних експертів в області міського і екологічного проектування на міжнародному рівні.

Jörg Michel (Берлін, Німеччина) – засновник і власник POLA / Старший ландшафтний архітектор.

Місце: MediaHub (вул. Суворова, 4/6), Безкоштовно, Організатори: CANactions Public Program

Реклама:

Головне сьогодні