Форум Travelage 2.0

4 червня приходьте на форум Travelage 2.0, який згуртує відчайдухів та мандрівників-початківців. Він збере близько 400 гостей та 8 неймовірних спікерів, котрі змінять ваше уявлення про світ.

Часто кажуть, що подорожувати самостійно – легко. Взяти і змінити своє життя. Залишити все, зібрати рюкзак і вальнути в далечінь. Нічого не потрібно – лише бути сміливим та прийняти рішення. Але насправді зважитись на подорож дуже важко. Тримає дохід, навчання, кіт, рідні та купа страхів на додачу. Поїхати в подорож – це стрес. Необхідно знайти гроші, залишити роботу, оформити візу та домовитись зі своїми страхами. Найважче – зробити крок у невідоме.

Для того, щоб допомогти вам подолати страхи, створили Travelage. На учасників чекають практичні майстер-класи з надання першої допомоги (Олег Картавий), фотографії (Лера Польська), збору та оформленню документів, а також із пошуку волонтерських програм (Христина Жук). Крім того, на локації будуть ігрові майданчики для футболу, волейболу, тенісу, та приємні сюрпризи. Один із них — тревел-спід-дейтінг, де всі охочі можуть знайти попутника в дорогу.

Почути історії цих людей – це спосіб домовитись зі страхами, та отримати інструкцію з подолання обставин. Адже минулий Travelage надихнув багатьох одягнути рюкзак та протягнути в віконце аеропорту паспорт для штампу. Вони подолали все, що зв’язувало руки, і зараз топчуть дороги цієї прекрасної планети.

Придбати квитки.

Фейсбук-сторінка події.

Місце: Південний Берег Києва (Труханів острів, Паркова дорога), Лектори: Каденюк Леонід , Лодигін Ярослав , Кантер Леонід , Вартість: 350 грн

Реклама:

Головне сьогодні