Фестиваль «Атмосфера мандрів»

Дізнатися, як об’їхати світ за 100 доларів, купити все, що потрібно для відпустки – від купальника до путівки, скуштувати кухню і послухати музику різних країн світу можна буде вже 11–12 червня на фестивалі «Атмосфера мандрів».

На два дні ТРЦ «Атмосфера» перетвориться на справжню скарбницю для всіх, хто любить подорожі. На сцені виступлять колективи, які грають музику різних країн і стилів, на фудкорті представлять усе найсмачніше з різних куточків планети: від грузинських хінкалі до італійської пасти, від тайського том-яма до ізраїльського хумуса, на ярмарку можна буде одним махом купити все для омріяної відпустки: і купальники, і сонцезахисні засоби, і головне – путівки за спеціальними цінами. А комусь подорож не буде коштувати нічого – кілька поїздок організатори розіграють між усіма гостями «Атмосфери мандрів».

Окремою зоною стане лекторій. Відомі мандрівники розкажуть на своїх майстер-класах, куди вирушати за найсильнішими враженнями, як правильно долати ті чи інші перепони, поділяться лайфхаками, які дозволять швидко отримати візи, зекономити на квитках, проживанні і об’їхати світ із сотнею доларів у кишені. А мами, які не побоялися полетіти з малюками за тисячі кілометрів, розкажуть, як правильно підготуватися до поїздки з маленькою дитиною і зробити її якомога комфортнішою для всіх. Не доведеться нудьгувати на фестивалі і дітям – для них у спеціальній зоні пройдуть тематичні майстер-класи і буде організована справжня школа мандрівників.

Вхід вільний.

Фейсбук-сторінка події.

Місце: ТРЦ «Атмосфера» (Столичне шосе, 103), Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні