Bloomsday After-Party у книгарні «Смолоскип»

З епохальною появою українського перекладу роману Джеймса Джойса «Улісс» маємо лінгвістичну підставу відзначати Bloomsday, упродовж якого відбувається роман. В Ірландії він давно став національним святом, що перетворилось на всесвітній фестиваль і триває вже не один день. За підтримки Видавництва Жупанського, видавництва Смолоскип та Кота Інжира в книгарні «Смолоскип» цьогоріч буде Блумсдей-афтепаті.

У програмі: - лекція-сюрприз від викладача Могилянки, літературознавця Ростислава Семківа;- інсценізоване читання 1 епізоду «Улісса». Його не просто прочитають, а покажуть. Започатковують традицію: щороку влаштовувати перформанс за одним із 18 епізодів;- страви із Блум-меню. (Переважно) смачно, точно автентично;- джойсоконкурс і розіграш призів за літературну ерудицію;- котосушка;- знижка 10% на українське видання «Улісса» за умови дотримання дрес-коду – одягу едвардіанської моди.

Вхід вільний.

Фейсбук-сторінка події.

Місце: Культурний центр видавництва «Смолоскип» (вул. Межигірська, 21), Безкоштовно, Організатори: Книгарня "Смолоскип" , Видавництво Жупанського

Реклама:

Головне сьогодні