Міжнародна онлайн-конференція ProForum: «Unlock your Employability»

22 червня почнеться четверта Міжнародна онлайн-конференція ProForum, організована платформою професійної реалізації Start2Go. Протягом чотирьох днів з учасниками конференції будуть ділитися професійним досвідом світові та українські спеціалісти, серед яких – представники Google, MasterCard, Mindvalley, JTI.

Четвертий ProForum, який відбудеться 22–25 червня, отримав назву «Unlock your Employability». Цього разу конференція буде присвячена здатності отримати роботу в найбільш відповідній сфері та навичкам успішної побудови кар’єри.

Серед тем, котрі будуть підніматися під час конференції – розвиток навичок та отримання досвіду, що необхідні для сучасної особистості, професіоналізм та особистісний розвиток, правильна підготовка резюме, ефективна робота з потенційними роботодавцями.

«Кожного дня з’являються сотні нових професій. Професіоналізм XXI сторіччя – це набір універсальних навичок і компетенцій, а головне – здатність швидко навчатися. Якщо ви хочете бути затребуваним професіоналом, потрібно постійно вчитися і знати нові тренди. Саме з метою допомогти у цьому всім бажаючим ми і проводимо ProForum уже вчетверте», – підкреслюють організатори конференції Ірина Прокоф’єва і Анна Солоїд.

Формат онлайн-конференції дозволить стати її учасником з будь-якого зручного місця. Все, що для цього потрібно – мати доступ до інтернету та комп’ютер, планшет або ж навіть смартфон.

З детальною програмою конференції ProForum можна ознайомитися за посиланням. Там же можна зареєструватися на конференцію.

Вартість: 26–30 $ грн, Організатори: Start2Go

Реклама:

Головне сьогодні