КАМА: «Справжня виставка»

29 червня у Kyiv Academy of Media Arts відкривається «Справжня виставка» – проект випусників та кураторів напрямку «Contemporary Art». О 18:00 відбудеться екскурсія виставкою, а о 19:00 – офіційне відкриття.

Протягом 6-ти місяців з листопада 2015 студенти двох курсів – «Artist» та «Art Management» – навчалися думати та говорити про мистецтво, визначаючи своє місце у системі координат сучасного художнього процесу.

«Справжня виставка» – це спроба знайти відповіді на питання про те. що означає сьогодні навчатися та навчати мистецтву. Її кінцевою метою не є репрезентація художніх робіт, а радше запрошення до дискусії, яка почалася серед студентів та лекторів під час курсу в КАМА.

Виставка фактично відбиває зміни, що відбулися з самими студентами протягом навчання: їхнє ставлення до простору, часу, власної ідентичності й загалом мистецтва. Відтак експозиція є результатом колективної роботи із освоєння, привласнення та виявлення протиріч у фізичному просторі академії, системі мистецтва та ідентичності художника.

Куратори курсу: Ольга Балашова, Лізавета Герман, Марія Ланько. Тьютор – Леся Хоменко.

Художники: Віра Ганжа, Анна Діанова, Женя Капля, Анна Кахіані, Аліса Меженська, Данііл Немировський, Денис Нечай, Ксенія Поліщук, Марія Шостаковська.

Менеджери проекту: Дарья Владимирова, Юлія Гнат, Анна Кахіані, Августіна Самойліченко.

Фейсбук-сторінка події.

На відкриття потрібно зареєструватись, щоб отримати запрошення.

Місце: Київська академія медіа мистецтв | Kyiv Academy of Media Arts (KAMA) (вул. Дмитрівська, 80), Безкоштовно, Організатори: Kyiv Academy of Media Arts (KAMA)

Реклама:

Головне сьогодні