Семінар від британського Університету BPP

Якщо ви плануєте побудувати успішну кар'єру в сфері юриспруденції, фінансів, бухгалтерського обліку, менеджменту або маркетингу, тоді ви маєте можливість відвідати семінар регіонального менеджера BPP University, що буде проведений 14 липня освітньою компанією Бізнес-Лінк. BPP University є одним з найбільших навчальних закладів Великої Британії в області бізнесу, права, фінансів та бухгалтерського обліку.

Тема семінару: «Магістратура з отриманням досвіду роботи у Великій Британії або чого хочуть роботодавці». Під час заходу регіональний менеджер університету Поппі Коллинсон відповість на всі ваші запитання.

Зокрема, у відвідувачів буде унікальна можливість отримати інформацію «з перших рук» про:

- вступні вимоги та навчальні програми BPP Університету;- спеціальний модуль «Наукові і професійні навички», що дозволяє студентам магістратури розвинути навички для успішного працевлаштування та отримати досвід роботи у Великій Британії;- стипендії розміром до 4500 фунтів на програми магістратури та MBA, що розпочинаються у вересні 2016 року.

Мова проведення: англійська.

Участь безкоштовна. Попередня реєстрація обов'язкова. Кількість місць обмежена – не більше 20 осіб.

Місце: Освітнє агентство «Business-Link» (вул. Іллінська, 8, БЦ «Іллінський», під'їзд 8, поверх 6), Безкоштовно, Організатори: Освітнє агентство Business Link

Реклама:

Головне сьогодні